کباب ترش یکی از غذاهای بسیار مورد علاقه استان گیلان است. این غذا خوشمزه و بی نظیر است و معمولاً همراه آن با برنج یا زعفران زعفران سرو می شود. کباب ترش را می توان با کباب یا گلدان تهیه کرد ، بنابراین باید شعله را کم کنید و مخلوط آن را در روغن و آب برای پختن گوشت قرار دهید. این ماده از نظر انرژی بسیار بالایی است زیرا با برنج مصرف می شود و بخش زیادی از انرژی روزانه را تأمین می کند. کباب ترش همچنین به دلیل داشتن پروتئین ، آهن و روی در گوشت ، غذای خوبی برای جوانان است.

 

 

کباب کردن گوشت روی ذغال سنگ باعث می شود مقداری از چربی های موجود در زغال چوب و خاکستر لاشه شود و در نتیجه سرطان زایی مانند هیدروکربن های معطر و چند حلقه ای که دودی می شوند و به گوش ضربه می زنند ، ایجاد می شود. مخصوصاً در این کباب از گردو نیز استفاده می شود. برخی از آنها به جای خمیر انار از دو قاشق رب انار ترش یا آب انار ترش استفاده می کنند و کسانی که دوست ندارند گوشت آنها را کباب کنند ، در پایین نمک را سخت می کنند و وقتی گوشت در حرارت کم است ، آن را اضافه می کنند. . معمولاً در کنار کباب کباب شده ترش ، سیر ترشی ، سیر ترشی ، ماهی مرکب ، لوبیا ، ماست و کره محلی سرو می شود. این غذا برای ناهار انتخاب خوبی است. از دیگر غذاهای محلی استان گیلان می توان به فسنجان گیلانی ، هگزاداز ، شامی رودباری اشاره کرد.

.

عناصر

رب انار ترش: 1-2 قاشق غذاخوری

فیله بره: 500 گرم

گردو گلدان: 100 گرم

پیاز متوسط: 1 قطعه

نمک: ضروری است

فلفل: ضروری است

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا فیله را به قطعات کبابی برش دهید.

 

گام 2

سپس گوشت و گردو را خرد کرده و رب انار ترش ، پیاز رنده شده و فلفل را مخلوط کنید.

 

مرحله 3

به مدت 5-6 ساعت در فر بسته قرار دهید.

 

مرحله 4

سپس فیله ها را از یخچال نمک زده و آنها را سرخ کنید و روی شعله ملایم بپزید.


آشپزی ملل ، ,کباب ,ترش ,گوشت ,  ,انار ,می شود ,انار ترش ,کباب ترش ,رب انار ,می کنندمنبع

حلوا

رشته خوشکار

کوفته دلچسب با سس انار

کباب ترش

مشخصات

آخرین جستجو ها

قیمت بلیط آکواریوم اصفهان ارزان کده زاگرس چت هر چی بخوای المنتور لاور زر موزیک خرید اینترنتی سی بی سی تی تخصصی در سعادت آباد شهرک غرب اینجا زیبایی را درک کن STANFOOTBALL