حلوا یکی از خوشمزه ترین حلوا ها در استان گیلان است. این یک حلوای محلی برای عید قربان است. هویج یکی از گونه های دانه جو دوسر وحشی است اما عطر آن با جو دوسر تفاوت دارد. برای جلوگیری از شلیک آرد حلوا ، بهتر است آرد را یک بار قبل از خمیر و یک بار الک کنید. به این ترتیب ، دیگر آرد شلیک نمی شود. دلیل سرخ کردن آن قبل از اضافه کردن روغن به آرد تغییر رنگ است. اما برای سبک تر شدن حلوا می توانید زمان پخت آرد را کاهش دهید. همیشه به خاطر داشته باشید که گرچه حلوا هنوز داغ است ، شیرینی آن بیشتر از آنچه که هست به نظر می رسد. توجه به این امر مهم است. به جای اضافه کردن مستقیم شکر ، ابتدا شهد را درست کرده و سپس شهد را به حلوا اضافه کنید. مقداری آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شهد شود و بگذارید خوب مخلوط شود. حتما آن را به حلوا اضافه کنید تا شهد گرم شود. اگر روغن حلوا کم باشد ، پس از پخت آن شکسته می شود و زیاد بودن روغن حلوا باعث می شود روغن روی سطح جمع شود و ظاهر بدی پیدا کند. بنابراین ذکر این نکته ضروری است که استفاده از ماده حلوا صحیح است. اگر روغن حلوا اضافه شد ، می توانید مقداری آرد و شهد به آنها اضافه کنید تا تعادل آنها برقرار شود. هنگام افزودن شهد به آرد ، آرد نیازی به گرم شدن ندارد. بعد از تغییر آرد ، آن را از روی حرارت برداشته و شهد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا آرد پوسته نشود و حلوا یکنواخت شود. بعد از خنک شدن حلوا حتما آن را برش دهید زیرا تا زمانی که حلوا گرم شود به درستی شکل نمی گیرد.

 

 

 

عناصر

آرد شیرینی پزی: 1 کیلوگرم

پودر قند: نیم کیلو گرم

روغن جامد: نصف کیلوگرم

پیاز: لازم (نوعی سبزی گیلانی).

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا دونات ها را بشویید و آنها را خوب خرد کنید.

 

گام 2

سپس پیازهای خرد شده را روی حرارت کم در روغن سرخ کنید.

 

مرحله 3

در یک ماهیتابه جداگانه را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا طلایی شود.

 

مرحله 4

حتما بعد از پخت آرد را الک کنید.

 

مرحله 5

در یک ظرف جداگانه روغن جامد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن شود.

 

مرحله 6

بعد از ذوب شدن روغن ، شکر و آرد را اضافه کرده و بپزید تا خوب ترکیب شوند.

 

مرحله 7

مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را درون سینی بریزید و قسمت دیگر را با گریس که قبلاً در روغن جوشانده بود مخلوط کنید.

 

مرحله 8

حلوا مخلوط شده را روی مواد قبلی بریزید و بگذارید خنک شود.

 

مرحله 9

سپس حلوا را برش داده و در قابلمه قرار دهید.


آشپزی ملل حلوا ,آرد ,  ,روغن ,، ,مرحله ,  مرحله ,را روی ,روی حرارت ,کنید   ,اضافه کنیدمنبع

حلوا

رشته خوشکار

کوفته دلچسب با سس انار

کباب ترش

مشخصات

آخرین جستجو ها

dralavi ویلیان موزیک آلابا موزیک خرید و فروش دوچرخه ثابت ارزان خرید قطعات یدکی لوازم خانگی صبرم سر اومد همه چی موجوده دانلود آهنگ ایرانی ، دانلود فیلم خارجی نمایندگی فروش آیفون تصویری تک نما زیبایـــــــــــی و تندرستــــــی