کوفته دلچسب با سس انار
یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توان با گوشت تهیه کرد ، یک کباب دلچسب است که تهیه آن بسیار آسان و سریع است و می توان با انواع سس ها آن را تهیه کرد. در اینجا ما این نوع گوشت کباب را با سس انار به شما آموزش خواهیم داد.
عناصر
گوشت گوساله: نیم کیلو
گوشت گوسفند (من نیمی از مواد را درست کردم): نیم کیلو
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد
پودر باگت: 1/3 لیوان
فلفل: 1/2 سی سی
سوماک: 1/2 ق
نعنا خشک: 2 سی سی
گشنیز خرد شده: 2 ق
چاشنی: 1/2 لیوان
پاپریکا: 1/2 ق
فلفل تند: 1/2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 سی سی
کره برای سرخ کردن: دو قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد لازم برای سس:
رب انار: 1/2 فنجان
آب گوشت: دو فنجان
سوماک: 1/2 ق
نمک: ضروری است
فلفل: ضروری است
قند قهوه ای یا شکر معمولی: دو تا سه گرم (بسته به شیرینی شما)
آرد ذرت: دو ق
پاپریکا: 1/2 ق
گشنیز خرد شده تازه: 1/2 الف
دانه انار: بعضی
مراحل پخت
مرحله 1
در ابتدا گوشت را بعد از شستشو خرد کنید (اگر گوشت خرد شده باشد تا مرحله بعدی شروع شود) و کنار بگذارید.
گام 2
پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید.
مرحله 3
سپس تخم مرغ ، پودر باگت ، نعنا و گشنیز و همه ادویه های ذکر شده را اضافه کنید.
مرحله 4
مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مرحله 5
گوشت را از اندازه یک گردو یا مقدار کمتری برداشته و به کوفته های کوچک خرد کنید.
مرحله 6
در این مرحله کوفته ها را سرخ کنید.
مرحله 7
قدم بعدی تهیه سس کباب است. آب انار و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و بقیه مواد (به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط می کنیم و برای درست کردن سس همزن می کنیم.
مرحله 8
سس حاصل را به کباب های گوشتی اضافه کنید.
مرحله 9
اجازه دهید سس به خوبی با کباب گوشتی مخلوط شود.
مرحله 10
در آخر ، بقیه تخم انار و گشنیز را نیز به مدت حدود پنج دقیقه اضافه کنید.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه سس غلیظ شد ، غذا آماده سرو است.