رشته خشکار یک شیرینی سنتی خوشمزه است که سوغاتی رشت محسوب می شود و مختص استان گیلان است. به دلیل داشتن طعم های آجیل ، دارچین و هل ، طعم خاصی دارد. در تهیه این شیرینی می توانید از آرد گندم یا آرد برنج استفاده کنید. علاوه بر این ، استفاده از آب یا شیر در این شیرینی به شما بستگی دارد. علاوه بر مغز گردو در وسط این شیرینی می توانید از مغزهای دیگر نیز استفاده کنید. برای تهیه این شربت باید آب جوش بیاورید و با گلاب و شکر مخلوط شوید ، البته می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید ، اما مراقب باشید که گرما باعث از بین رفتن خواص مفید عسل شود بنابراین حتما آب ولرم را جوشانید. ابتدا عسل را مخلوط کنید. نسبت ترکیب آب و عسل در شربت این شیرینی 1: 1 است زیرا در روغن سرخ می شود ، استفاده بیش از حد می تواند برای سلامتی شما مضر باشد ، بنابراین حتما تعادل خود را به خاطر بسپارید. البته می توانید به جای روغن ساده از روغن کنجد برای سرخ کردن شیرینی ها استفاده کنید. اما اطمینان حاصل کنید که گرما به اندازه کافی ملایم است که روغن را نمی سوزاند. تهیه این شیرینی پزی در خانه باعث می شود که اصول بهداشتی رعایت شود. به دلیل کالری بالای این شیرینی می توانید از آن در ماه مبارک رمضان استفاده کنید. در شیرینی فروشی از شانه های مخصوصی برای تهیه نخ استفاده می شود و از سینی مس برای سرخ کردن استفاده می شود. البته می توانید از گلدان در خانه برای سرخ کردن رشته ها و سرخ کردن رشته ها استفاده کنید. اگر در تهیه این شربت از شکر استفاده می کنید ، مخلوط آب و شکر را روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ و سفت شود. اما اگر از عسل استفاده می کنید باید بعد از جوشاندن آب آن را بجوشانید و بگذارید کمی خنک شود سپس آن را با عسل ترکیب کنید. .

 

 

 

.

عناصر

آرد برنج یا گندم: 1 لیوان

آب: 1 لیوان

هسته مغز گردو: 5 قاشق غذاخوری

پودر قند: 4 قاشق غذاخوری

پودر پسته: به دلخواه

پودر نارگیل: به دلخواه

پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

قیف مخصوص یا منظم

مواد لازم برای شربت شیرین:

آب: 1.5 فنجان

شکر: 2 فنجان

دارچین: 1 قاشق غذاخوری

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا آرد و آب را مخلوط کنید.

 

گام 2

بعد از مخلوط کردن مواد فوق حدود 2 تا 3 ساعت در خمیر حاصل استراحت دهید.

 

مرحله 3

مخلوط آب و آرد را درون قیف بریزید.

 

مرحله 4

شکر و پودر گردو را با هم مخلوط کنید.

 

مرحله 5

پودر دارچین و پودر هل را به مخلوط شکر و گردو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

مرحله 6

سپس ماهیتابه را گرم کنید و حرارت دهید.

 

مرحله 7

با استفاده از قیف ، مخلوط آرد و آب را درون یک خط دایره ای و عمودی و افقی درون تابه بریزید.

 

مرحله 8

قبل از سرخ کردن رشته ها به مدت 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

مرحله 9

رشته ها را روی پارچه تمیز بگذارید و صبر کنید تا خنک شود.

 

مرحله 10

مواد میانی را که در بالا مخلوط کرده اید ، درون رشته ها قرار دهید و آنها را بچسبانید.

 

مرحله یازدهم

سپس در روغن سرخ کنید.

 

مرحله 12

پس از طلایی شدن ، رشته ها را از قابلمه جدا کرده و در شربت قرار دهید.

 

مرحله 13

شیرینی ها را از شربت جدا کرده و در آخر در قابلمه قرار دهید.

 

مرحله 14

طرز تهیه شربت:

 

مرحله 15

آب و شکر و حرارت را با هم مخلوط کنید.

 

مرحله شانزدهم

سپس از روی حرارت برداشته و پودر دارچین را اضافه کنید.

 

مرحله 17

بعد از اتمام پخت ، می توانید شربت مورد نظر را روی آنها بریزید.

 

 


آشپزی ملل   ,مرحله ,استفاده ,، ,آب ,مخلوط ,  مرحله ,می توانید ,کنید   ,استفاده کنید ,این شیرینیمنبع

حلوا

رشته خوشکار

کوفته دلچسب با سس انار

کباب ترش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آهنگ هاي جديد پاپ وسنتي تامین کننده تجهیزات صنعتی قیمت لوازم یدکی جرثقیل معرفی کالا فروشگاهی کتاب زار اینجا همه چی هست مجله خبری کاوشگر اجناس فوق العاده دانلود رایگان 2 باسکول باشگاهی